Lentereis Spanje dag 7

Vandaag checken we uit casa klein Zwitserland. Nog een laatste koffie op het dakterras, opruimen en inpakken en op naar het rendez-vous met onze vrienden Ferry en Agnes.

We rijden over de dam van Beznar, genieten nog even van het mooie uitzicht en koersen dan aan op Pinos del Valle.

We hebben daar afgesproken om samen een wandeling te maken naar de Ermita del Cristo del Zapato.

We treffen elkaar aan de rand van Pinos en vrolijk keuvelend beginnen we aan de tocht naar boven. Samen genieten we van het landschap en worden opgeschrikt door een atletische Spanjaard die de wandeling in recordtempo op en neer rent.

Boven aangekomen gaan we de kapel in en overpeinzen onze zonden en gedachten 🤭

We laten die achter en genieten van het panoramisch uitzicht rondom de Ermita. We zien de Lecrin vallei en het stuwmeer onder ons en voor ons de Sierra Nevada met zicht op de sneeuw op de hoogste toppen. Na wat water te hebben gedronken en de nodige selfies maken we ons op voor de terugweg. Die gaat een stuk sneller alhoewel de knieën af en toe protesteren over het tempo 🤣.

Aangekomen besluiten we samen naar bar Venecia te gaan om het glas te heffen op de goede afloop en de inwendige mens te versterken.

Na de rijkelijke lunch en de nodige toasten op de goede afloop nemen we voor nu afscheid van elkaar en rijden we naar de kust om in te checken in casa Larimar in Almuñécar.